Voor zakelijke klanten

Onze missie

De wereld van communicatie is continu in beweging. De innovaties die achter deze beweging zitten, zijn overal om ons heen te zien en te merken. Digitalisering en globalisering zijn belangrijke factoren voor deze ontwikkelingen. Daardoor vraagt de wereld van de communicatie om vooruitstrevende innovaties. Als gevolg hiervan neemt de behoefte aan mobiele en digitale oplossingen in de zakelijke markt verder toe. De vraag naar slimmere, efficiëntere manieren van communicatie speelt een steeds grotere rol binnen bedrijven.

Het is onze missie om communicatie zo eenvoudig mogelijk te maken met behulp van innovatieve, kwalitatieve producten en ontwerpen die het leven van mensen verrijken en bijdragen aan een sociaal verantwoorde en duurzame toekomst.

Samsung Business Center is dé toegangspoort van de producten van Samsung naar de zakelijke markt. Als exclusieve Platinum Partner van Samsung zijn wij trots om u een compleet portfolio aan Samsung-producten te kunnen aanbieden. Daarnaast zijn wij Premier Partner van HP, waardoor wij voor ieder bedrijf en iedere situatie de oplossing kunnen bieden die bij u past.
Wij kunnen uw bedrijf voorzien van de zowel de apparatuur, de software, als de aanverwante diensten die nodig zijn om uw bedrijf klaar te maken voor de digitale toekomst.

Wilt u met eigen ogen zien wat Samsung Business Center voor úw bedrijf kan betekenen? Maak een afspraak en kom langs in ons Experience Center in de Meern om onze verschillende oplossingen in werking te zien.
contact
Benieuwd wat Samsung Business Center voor uw bedrijf kan betekenen? Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden!
Neem contact met ons op
Samsung Business Center
Midden-Nederland
Boteyken 201
3454 PD De Meern
030-3200577
info@samsungzakelijk.nl
Contact
Bedankt voor uw reactie. We nemen indien nodig zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur