Voor zakelijke klanten

PRINTER OPLOSSINGEN

De bedrijfsomgeving wordt steeds meer digitaal; desondanks blijft de vraag naar een all-in-one oplossing voor printen, scannen en kopiëren onverminderd groot. Als HP Premier Partner kunnen wij het gehele print-portfolio van HP leveren, van printer tot multifunctional tot grootformaat en grafische machines. Daarnaast behoort ook de gehele line-up van Samsung-afdrukapparatuur tot de mogelijkheden. Hierdoor is er altijd een oplossing die bij uw situatie past, eventueel in combinatie met software-oplossingen zoals bijvoorbeeld een Follow Me-oplossing.

‌Als fabrikant van laserengines voor verschillende grote merken heeft Samsung al meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de printer- en multifunctional-markt. waardoor de printer oplossingen naadloos aansluiten op de wensen van de eindgebruiker. In 2016 heeft HP de printerdivisie van Samsung overgenomen, waardoor deze technologieën in de nieuwe printing line-up van HP zijn overgenomen.

Onze Printer oplossingen onderscheiden zich op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. De nieuwe lijn met PageWide-technologie is momenteel de meest duurzame oplossing in de markt. Daarnaast is het aantal bewegende onderdelen zeer beperkt, waardoor er veel minder noodzakelijk onderhoud is aan de apparatuur.

De PageWide en LaserJet line-ups zijn uitgerust met een krachtige drietraps-beveiliging, waardoor uw data en devices optimaal beschermd zijn tegen dreigingen van buitenaf, zie ook onze pagina over beveiligd printen.

WAAROM SAMSUNG BUSINESS CENTER VOOR UW PRINTER OPLOSSINGEN?

De HP PageWide-technologie zorgt ervoor dat dit de meest duurzame oplossing in de markt is, met 55% minder CO2 uitstoot, 84% minder energieverbruik en tot 94% minder toner en verpakkingsafval dan vergelijkbare printkoppen.
Dubbelzijdig scannen in één doorgang.
Krachtige drietraps-beveiliging om aanvallen te detecteren en te stoppen. Met de nieuwe HP JetAdvantage Security Manager zijn uw data, devices en documenten optimaal beveiligd tegen dreigingen van buitenaf.
In januari 2017 heeft de HP PageWide multifunctional de BLI Buyer’s Lab Award voor ‘Outstanding Business Multifunctional’ gewonnen, onder andere voor de lage operationele kosten en de kleine hoeveelheid CO2 uitstoot.
De machines worden volledig gemanaged door ons eigen Professional Services Center zodat uw organisatie maximaal ontzorgd wordt.
Voorkom een datalek
Printers zorgen vaak voor cybercriminaliteit, interne fraude, schendingen van de compliance en dergelijke schaden aan je bedrijf. Behalve hoge boetes en rechtszaken kan een inbreuk op de beveiliging verlies van inkomsten en reputatieschade veroorzaken. 

Heb jij hier wel eens over nagedacht?‌
Vraag? Chat met onze printspecialisten.
MAAK EEN AFSPRAAK
Benieuwd wat Samsung voor uw onderwijsinstelling kan betekenen? Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden!
Neem contact met ons op
Samsung Business Center
Midden-Nederland
Boteyken 201
3454 PD De Meern
030-3200577
info@samsungzakelijk.nl
Contact
Bedankt voor uw reactie. We nemen indien nodig zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur