Voor zakelijke klanten

TELECOMMUNICATIE OPLOSSINGEN

Op het gebied van telecommunicatie oplossingen is Samsung een pionier gebleken. De opkomst van de smartphones en tablets hebben een enorme verandering teweeg gebracht in de werkomgeving van nu. Deze technologieën zijn niet meer weg te denken uit de huidige bedrijfsprocessen, waardoor de vraag naar flexibele telecommunicatie oplossingen groter is dan ooit. Ook in de zakelijke omgeving kan Samsung u voorzien van al uw wensen en eisen, om op die manier de productiviteit van uw werknemers te verhogen.

De Samsung Telecommunicatie oplossingen onderscheiden zich door het gebruiksgemak. De Android-software zorgt ervoor dat u kan werken in een vertrouwde omgeving, inclusief mobiele apps voor zakelijk gebruik die ervoor zorgen dat u op elke willekeurige plek productief kan zijn. De nieuwe wet Datalekken zorgt er daarnaast voor dat beveiliging belangrijker dan ooit is. Met de Samsung Knox beveiligingssoftware heeft Samsung de perfecte oplossing om te werken in een optimaal beveiligde omgeving. Daarnaast werkt Samsung ook samen met verschillende andere partners op het gebied van software om het gebruik van de devices te optimaliseren.

WAAROM TELECOMMUNICATIE OPLOSSINGEN VAN SAMSUNG BUSINESS CENTER?

Het vertrouwde Android-besturingssysteem zorgt ervoor dat de apparatuur zeer gebruiksvriendelijk is.
Apps speciaal ontwikkeld voor zakelijk gebruik, die naadloos aansluiten bij uw bedrijfsprocessen en makkelijk te beheren zijn voor uw IT-afdeling.
De Samsung Knox-software zorgt voor optimale beveiliging van uw data, die u eenvoudig centraal kan beheren.
MAAK EEN AFSPRAAK
Benieuwd wat de telecommunicatie oplossingen van Samsung voor uw organisatie kunnen betekenen? Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden!
Neem contact met ons op
Samsung Business Center
Midden-Nederland
Boteyken 201
3454 PD De Meern
030-3200577
info@samsungzakelijk.nl
Contact
Bedankt voor uw reactie. We nemen indien nodig zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur