Voor zakelijke klanten

AUDIOVISUELE OPLOSSINGEN

De vraag naar audiovisuele oplossingen voor zakelijk gebruik is onverminderd groot. Binnen uw bedrijf zijn er vele toepassingen op audiovisueel gebied mogelijk. Denk hierbij aan displays voor het gebruik van narrowcasting, videovergaderen of verschillende oplossingen voor presentaties. Samsung kan uw bedrijf voorzien voor ieder denkbare toepassing op audiovisueel gebied en aanverwante software-oplossingen.

Samsung is al geruime tijd één van de pioniers op het gebied van display technologie en staat garant voor gebruiksgemak en innovatie. Daarnaast heeft Samsung verschillende partners op het gebied van software, waardoor er altijd een oplossing is die bij uw situatie past.

De professionele display oplossingen van Samsung hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van de oplossingen voor consumenten. De gebruikte componenten in de professionele displays zorgen voor een levensduur die 6 keer zo hoog is als de consumenten modellen. Daarnaast is het mogelijk om de displays voor uw narrowcasting centraal aan te sturen, op die manier kunt u inspelen op veranderende omstandigheden binnen uw bedrijf en de wereld om u heen om op die manier optimaal te communiceren met uw doelgroep.

WAAROM AUDIOVISUELE OPLOSSINGEN VAN SAMSUNG BUSINESS CENTER?

Als Platinum partner hebben wij toegang tot het gehele productportfolio van Samsung.
Krijg advies op maat: alle benodigde kennis is in huis om de oplossing te bieden die bij u past
Wij bieden de totaaloplossing: van de eerste concepttekening, tot de uiteindelijke installatie en implementatie, u wordt compleet ontzorgd.
Gebruiksvriendelijkheid staat voorop: de verschillende oplossingen zijn eenvoudig centraal te beheren.
BELEEF HET ZELF
Een beeld zegt natuurlijk veel meer dan een goed advies of een offerte. Op onze locaties in de Meern en Haaglanden hebben wij een showroom waarin u de verschillende oplossingen in werking kunt zien, om op die manier een goed beeld te krijgen van welke toepassing het best bij uw situatie past. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak.
Neem contact met ons op
Samsung Business Center
Midden-Nederland
Boteyken 201
3454 PD De Meern
030-3200577
info@samsungzakelijk.nl
Contact
Bedankt voor uw reactie. We nemen indien nodig zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur