Voor zakelijke klanten

oplossingen

PRINTER OPLOSSINGEN

De bedrijfsomgeving wordt steeds meer digitaal; desondanks blijft de vraag naar een all-in-one oplossing voor printen, scannen en kopiëren onverminderd groot. Als HP Premier Partner kunnen wij het gehele print-portfolio van HP leveren, van printer tot multifunctional tot grootformaat en grafische machines.
Lees meer

WIFI EN WLAN OPLOSSINGEN

Als gevolg van de explosieve groei van mobiele apparaten, groeit de vraag naar WiFi-netwerken die voldoende bandbreedte en capaciteit kunnen bieden. Samsung biedt een breed portfolio aan WiFi-oplossingen om aan deze vraag te kunnen voldoen: Samsung Wireless Enterprise Solutions.
Lees meer

AUDIOVISUELE OPLOSSINGEN

De vraag naar audiovisuele oplossingen voor zakelijk gebruik is onverminderd groot. Binnen uw bedrijf zijn er vele toepassingen op audiovisueel gebied mogelijk. Denk hierbij aan displays voor het gebruik van narrowcasting, videovergaderen of verschillende oplossingen voor presentaties.
Lees meer

TELECOMMUNICATIE OPLOSSINGEN

Op het gebied van telecommunicatie oplossingen is Samsung een pionier gebleken. De opkomst van de smartphones en tablets hebben een enorme verandering teweeg gebracht in de werkomgeving van nu.
Lees meer
Samsung Business Center
Midden-Nederland
Boteyken 201
3454 PD De Meern
030-3200577
info@samsungzakelijk.nl
Contact
Bedankt voor uw reactie. We nemen indien nodig zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur