Voor zakelijke klanten


Beveiligd printen

De veiligste printers ter wereld

HP Enterprise-printers en -MFP’s kunnen automatisch, zonder tussenkomst van IT, een aanval detecteren, stoppen en ervan herstellen dankzij functionaliteit als runtime inbraakdetectie en HP Sure Start. Andere beschermingsmaatregelen zijn: versleutelde vaste schijven, upgradeable firmware en de mogelijkheid om beveiligingswaarschuwingen te sturen naar SIEM-tools.
HP Access Control
Herstel de controle, versterk de beveiliging en reduceer de kosten met authenticatie op basis van rollen, autorisatie en veilige pull-printingfunctionaliteit voor uw hele onderneming.

HP JetAdvantage Secure Print
Bescherm vertrouwelijke documenten door pull-printing via de cloud. Gebruikers authenticeren zich bij de printlocatie van hun keuze om hun documenten vrij te geven en te printen.

HP JetAdvantage Security Manager
Reduceer de kosten en beheer de beveiliging van uw apparatuur met minder mensen dankzij de enige policy-gebaseerde tool voor printbeveiligingscompliance op de markt. Definieer een beveiligingspolicy voor al uw printers, automatiseer apparaatherstel, installeer en vernieuw unieke certificaten en maak compliance-rapporten over uw hele apparatuurpark.

Benieuwd naar wat Samsung Business Center voor u kan betekenen op het gebied van Security en Managed Print Services, neem dan contact op en maak een afspraak!
MAAK EEN AFSPRAAK
Is uw print-apparatuur al veilig? Als HP Premier Partner helpen we u graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw organisatie.
Neem contact met ons op
Samsung Business Center
Midden-Nederland
Boteyken 201
3454 PD De Meern
030-3200577
info@samsungzakelijk.nl

Haaglanden
De Lierseweg 10
2291 PD Wateringen
070-7400110
info@samsungzakelijk.nl
Contact
Bedankt voor uw reactie. We nemen indien nodig zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur