Voor zakelijke klanten

Executive Briefing Center

Als Samsung Business Center kijken wij vanzelfsprekend graag samen met u naar een passende oplossing voor uw specifieke situatie. Onze accountmanagers kunnen u van passend advies voorzien; of het nu (multifunctional) printing, digital signage, large format displays (LFD) of een andere audiovisuele toepassing betreft. Ook voor de aanverwante software-toepassingen kunt u bij ons terecht.

Daarnaast is Samsung Business Center dé toegangspoort voor het inrichten van uw vergader-, presentatie-, of kantoorruimte, op onze locaties in de Meern en in Wateringen hebben wij een Executive Briefing Center waar al onze toepassingen live in werking te zien zijn, op die manier kunt u de kracht van onze oplossingen optimaal beleven.

Wilt u graag dat één van onze accountmanagers van ons bij u langs komt, of wilt u onze toepassing live in werking zien in de showroom? Maak dan een afspraak en bel naar 030-3200577 (Midden-Nederland) of 070-7400110 (Haaglanden), of via onze contact-pagina. Wij helpen u graag verder. 
MAAK EEN AFSPRAAK
Meer weten over wat Samsung Business Center voor u kan betekenen? Maak nu een afspraak!
Neem contact met ons op
Samsung Business Center
Midden-Nederland
Boteyken 201
3454 PD De Meern
030-3200577
info@samsungzakelijk.nl

Haaglanden
De Lierseweg 10
2291 PD Wateringen
070-7400110
info@samsungzakelijk.nl
Contact
Bedankt voor uw reactie. We nemen indien nodig zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur