Voor zakelijke klanten

RETAIL

Als ondernemer in de retail wilt u natuurlijk de optimale winkelervaring creëren voor uw klant. Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de consumenten in Nederland gebruik maken van een computer, tablet, smartphone of in-store technologie bij het doen van een aankoop. Dit maakt het steeds belangrijker om de juiste informatie, op het juiste moment, op de juiste plaats weer te geven. De technologie van vandaag maakt het mogelijk om doelgerichte, gepersonaliseerde informatie weer te geven om zo de aandacht van potentiele klanten te trekken en naar binnen te halen. Op deze manier wordt uw winkelervaring naar een geheel nieuw niveau getild.

‌Zo kunt u bijvoorbeeld middels locatiediensten bij de ingang gepersonaliseerde berichten sturen naar potentiële klanten, waardoor er een geheel nieuwe dynamiek in uw retail-omgeving ontstaat. Daarnaast kunt u digitale kiosken creëren om klanten gemakkelijk door uw aanbod heen te laten scrollen. Wij kunnen u voorzien van zowel de apparatuur, de software, als het advies dat nodig is om uw winkelervaring ten volste te benutten; de mogelijkheden zijn eindeloos.

WAAROM KIEZEN VOOR SAMSUNG BUSINESS CENTER IN DE RETAIL?

De vertrouwde kwaliteit van de audiovisuele oplossingen van Samsung Business Center, in combinatie met de nieuwste technologieën toegespitst op de retail.
Geef verkopers een tablet of creëer een digitale kiosk met betaalmogelijkheid om uw wachtrijen te verkleinen en de winkelervaring dynamischer te maken.
Advies op maat van onze audiovisuele experts zorgt ervoor dat uw winkelervaring naar een nieuw niveau wordt getild.
MAAK EEN AFSPRAAK
Benieuwd naar de manier waarop Samsung Business Center uw winkelervaring naar een nieuw niveau kan laten stijgen? Maak nu een afspraak met één van onze accountmanagers en ontdek de mogelijkheden!
Infographic: Een nieuwe klantbeleving met Samsung Retail Solutions.
Neem contact met ons op
Samsung Business Center
Midden-Nederland
Boteyken 201
3454 PD De Meern
030-3200577
info@samsungzakelijk.nl
Contact
Bedankt voor uw reactie. We nemen indien nodig zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur