Voor zakelijke klanten

branches

Onderwijs

De traditionele leeromgeving in het onderwijs maakt steeds meer plaats voor een interactieve, digitale omgeving. De huidige generatie leerlingen is opgegroeid in een digitale omgeving, waardoor ze moeiteloos gebruik maken van smartphones, tablets en andere technologieën
Lees meer

Zorg

Dankzij Samsung mobiele apparaten kunnen artsen en hulpverleners in de zorg altijd en overal patiëntendossiers oproepen. Zo verkrijgen zij nauwkeurige visuele informatie over de status van patiënten.
Lees meer

FINANCIËLE DIENSTVERLENING

Als ondernemer in de financiële dienstverlening wilt u, uw klanten natuurlijk optimaal informeren zonder de persoonlijke benadering te verliezen. Samsung Business Center biedt de oplossingen om dit te bewerkstelligen.
Lees meer

TRANSPORT EN LOGISTIEK

Zeker in de transport & logistiek is het efficiënt inrichten van bedrijfsprocessen van belang. Door het verhogen van de connectiviteit tussen werknemers en het digitaliseren van de verschillende processen kan er een belangrijke efficiëntieslag worden geslagen
Lees meer

RETAIL

Als ondernemer in de retail wilt u natuurlijk de optimale winkelervaring creëren voor uw klant. Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de consumenten in Nederland gebruik maken van een computer, tablet, smartphone of in-store technologie bij het doen van een aankoop.
Lees meer
Samsung Business Center
Midden-Nederland
Boteyken 201
3454 PD De Meern
030-3200577
info@samsungzakelijk.nl
Contact
Bedankt voor uw reactie. We nemen indien nodig zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur